söndag 1 mars 2009

Nytt, men tryggt

Vi kom fram till hotellet och checkade in. Stort dubbelrum med två extrasängar. Som hemma! Vi lämnade väskorna, fikade och gick sedan ut på promenad. Solen sken, även om det var en smula iskallt för mitt tycke. Vi såg en fiskande kille dra upp en baddare och massvis med änder. B satt nedbäddad med filt i sin vagn. Huvudgatan var inte helt olik alla andra småstäders huvudgator. Men det är ju så att man gärna dras till det man är van vid. Så vi drog runt lite på Kapp-Ahl och BR-leksaker. O köpte lite lego och B en pruttkudde. Som sagt var gamla godingar är trygga. Och på Mique fick B en kramp men lyckades landa i vagnen precis.

Vi gick till hotellet och fick bubbelpoolen helt för oss själva. Härligt!

Middagen åt vi mer eller mindre tillsammans, B sin pizza och vi buffé som hotellet bjöd på.

Sen tittade B på Mr Bean på rummet och vi andra på Let´s Dance. Sen minns jag inte mycket mer än hur otroligt mjuk kudden var.
Nästa dag försökte vi äta frukost tillsammans och det gick så där. B var rastlös.

Vi rullade hemåt.

Pizza i Enskede och fika med goda vännerna U och M. Tack underbara för tavlorna. Mr Bean fick minsann sitta med i tv-soffan och se på sig själv på lördagkvällen!

1 kommentar:

  1. Do Not Wait Just Order Now:

    We are cheap Off Page SEO Services provider through the backlinks technique. Our services are affordable for every one you can order us anytime. Our team includes well organized persons. For order you can visit my gig.

    SvaraRadera